Gázkészülék szerelés

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék szerelés

Minden típusú gázkészülék szerelését, javítását egyaránt vállaljunk egész Pest megyében. Márkától függetlenül dolgozunk, 20 év tapasztalattal, kedvező áron. 0-24-ben fogadjuk hívását és akár azonnal kiszállunk. Munkánkra garanciát vállalunk.

Gázkészülék szerelés Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Márkától és típustól függetlenül vállalják cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői gázkészülék szerelését, javítását Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt. Szakembereink több, mint 20 év tapasztalatával rendelkeznek valamennyi márka készülékeivel kapcsolatban és dolgoznak is velük. Legyen az gáztűzhely, gázkonvektor, álló vagy fali kazán, átfolyós vízmelegítő vagy bármilyen más gázkészülék, munkatársainknak nem jelent akadályt ezen készülékek szerelése, javítása. Bármekkora is a meghibásodás mértéke, kapcsolja le gázkészülékét és hívjon minket habozás nélkül a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását 0-24-ben, az év minden napján és ezt követően, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre, sürgős esetekben pedig akár azonnal is. Csak minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Mindazonáltal, nem csak a gázkészülék szerelését, javítását, hanem ezek karbantartását, cseréjét és beépítését ugyanúgy vállalják munkatársaink. Ez ügyben pedig nem csak telefonon, hanem az zachareszku78@gmail.com címre írva vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva is felveheti velünk a kapcsolatot.

Kollégáink ezen esetekben ingyenes helyszíni felmérést végezek és a megfelelő készülék kiválasztásában is örömmel nyújtanak tanácsot, az Ön igényei alapján, majd személyre szabott, kedvező árajánlattal is tudnak szolgálni, akár már a helyszínen. Ezen felül, kollégáink segítenek a megfelelő készülék beszerzésében is, amennyiben igény van rá. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és mi rövid időn belül segítünk Önnek, amiben csak kell. Szerelőink munkájukra garanciát vállalak és számlát adnak. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerelését, javítását egyaránt vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza