Gázkészülék javítás

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék javítás

Garanciálisan vállaljuk gázkészülékek javítását, magasan képzett hivatalos gázszerelők közreműködésével. Amennyiben Ön úgy tapasztalja, hogy valamelyik gázkészüléke meghibásodott, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Miért fontos, hogy egy meghibásodott gázkészülék hozzáértő szakember által legyen átvizsgálva és megjavítva? Azért, mert ellenkező esetben nem garantált sem a biztonságos munkavégzés, úgy ahogy a hasonló eredmény végképp. Egy megbízhatóan működő gázkészüléket is csak hozzáértő szakember kezelhet, azonban egy meghibásodott készülék potenciális veszélyforrássá válhat, hiszen tűz- és robbanásveszélyes helyzetet idézhet elő.

Amennyiben Ön azt tapasztalja, hogy bármelyik gázkészüléke meghibásodott, úgy azt javasoljuk, hogy azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen mielőbb el tudjuk látni a hibát, annál valószínűbb, hogy egy kisebb beavatkozás is elegendő lesz és ráadásul a balesetveszélyes helyzeteket is elkerülhetjük. További információért és hibabejelentési szándékával hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon, mely esetben a lehető leghamarabb kiszállunk Önhöz. 

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza