Gázkészülék javítás

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítását vállaljuk Pest megyében, márkától és típustól függetlenül. 0-24-ben fogadjuk hívását és akár azonnal kiszállunk. 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, garanciát vállalva dolgozunk, kedvező áron. Részletek az oldalon.

Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Cégünk profi gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és ismerik a ma Magyarországon megtalálható valamennyi márka gázkészülékeit és dolgoznak is velük. Ennek köszönhetően, márkától, illetve típustól függetlenül vállalják gázkészülék javítását, legyen az gáztűzhely, gázkonvektor, álló vagy fali kazán, átfolyós vízmelegítő, melegvíz tároló vagy bármilyen más gázkészülék. A nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadják hívását szakembereink a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon és ezt követően, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre, sürgős esetekben pedig akár azonnal is.

Szakembereink minden gázkészülék javítását rövid határidővel, precízen és megbízhatóan végeznek, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, Továbbá, kedvező áron dolgoznak és munkájukra mindig számlát adnak, illetve garanciát vállalnak. Hívjon minket habozás nélkül már a legkisebb hiba megjelenésénél is, hogy mielőbb segíthessünk és ne használja a hibás készüléket, mert könnyedén keletkezhetnek benne maradandó károk, amiket már nem lehet megjavítani.

Amennyiben szeretné elkerülni, hogy készüléke meghibásondjon, abban az esetben pedig kérje éves karbantartás szolgáltatásunkat, mely hozzájárul a készülék tökéletes működéséhez, továbbá a teljesítménye és élettartama növeléséhez. Szakembereink ilyenkor megtisztítják az alkatrészeket, átnézik az állapotukat, átmossák a rendszert (ahol kell), majd ellenőrzik a készüléket működés közben. Ha ezt évente egyszer megcsinálják, akkor készüléke a következő szezont vagy évet többnyire meghibásodás nélkül fogja végig dolgozni. Keressen minket bizalommal ez ügyben is és gázkészülék javítás esetén mindenképpen és mi akár már pár órán belül helyreállítjuk gázkészüléke üzemzavarát.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék javítását vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza