Gázkészülék felülvizsgálat

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék felülvizsgálat

A gázkészülékek felülvizsgálata rendkívül nagy segítségünkre van abban, hogy még azelőtt kiszűrjük az esetleges meghibásodásokat, mielőtt azok tényleges problémát, netán komolyabb baleseteket okoznának. Időben lépjen ezzel kapcsolatban!

Gázkészülék felülvizsgálat Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálat

Miért fontos egy gázkészüléket felülvizsgálni? Azért, mert csak így bizonyosodhatunk meg arról, hogy annak használata életvédelmi szempontból biztonságos, ugyanis a zárt égésterű berendezések már mérgezést nem, de robbanást még okozhatnak, amennyiben nem megfelelően működnek és erre nem derül fény időben. Amennyiben Önnek van vezetékes gázzal szerelt gázkészüléke, úgy mindenképp évente egy alkalommal tegyen eleget a felülvizsgálatnak.

Az évenként ütemezett felülvizsgálat összeköthető a kötelező karbantartással, de ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor a felelős szakember a karbantartás alkalmával egyúttal a készülék felülvizsgálatát is elvégzi. Nem érdemes ezen spórolni, hiszen ez garantálja családunk és otthonunk biztonságát. Felülvizsgálattal kapcsolatos kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol szakértő munkatársunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Ehhez nincs más dolga, mint hívja a {phone} telefonszámot, melyet megtehet hétköznapokon {opening} között. Várjuk megkeresését!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék felülvizsgálat-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza