Gázkészülék felülvizsgálat

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálatát vállaljuk egész Pest megye területén. Márkától, illetve típustól függetlenül dolgozunk. Több, mint 20 év tapasztalattal, biztonságosan, kedvező áron, garanciát vállalva munkánkra. 0-24-ben fogadjuk hívását.

Gázkészülék felülvizsgálat Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálatát vállaljuk Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt. Cégünk kiváló gáz- és fűtésszerelői márkától, valamint típustól függetlenül vállalják a gázkészülék felülvizsgálatát. Több, mint 20 év tapasztalatának és naprakész tudásuknak köszönhetően, melyek által ismerik a ma Magyarországon megtalálható, üzembe helyezett és helyezhető valamennyi márka gázkészülékeit kívül-belül és dolgoznak is velük. Felülvizsgálathoz hívjon minket bizalommal a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon vagy írjon nekünk az zachareszku78@gmail.com címre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és mi igyekszünk rövid időn belül felvenni Önnel a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálatunkon hívását pedig a nap 24 órájában, az év minden napján örömmel fogadják szakembereink és amennyiben igény van rá, ezt követően, akár már egy órán belül kitudnak menni a helyszínre. A gázkészülék felülvizsgálatára azért van szükség rendszeresen, mert csak így bizonyosodhatunk meg arról, hogy az adott készülék használata életvédelmi szempontból biztonságos-e. Ugyanis, annak ellenére, hogy a jelenlegi gázkészülékek már biztonságosan üzemelnek, az elmarasztalt karbantartások következtében, előfordulhat, hogy idővel komoly problémák keletkezhetnek a készülékben, ami veszélyt jelenthet akár ránk és családunkra nézve is.

Ezt elkerülvén, érdemes minket ezzel kapcsolatban legalább évente egyszer felkeresni és egyúttal a gázkészülék karbantartását is kérni. Szakembereink precízen és megbízhatóan, biztonságosan dolgoznak és kedvező áron végzik el a gázkészülék felülvizsgálatát. Mindezeken felül pedig, munkájukra mindig garanciát vállalnak, valamint számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink tanácsát és segítségét, hogy mielőbb elvégezhessék a szükséges vizsgálatokat és karbantartási munkálatokat gázkészülékén. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Mindennemű gázkészülék felülvizsgálatát vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza