Gázkészülék ellenőrzés

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék ellenőrzés

A gázkészülékek ellenőrzése nem csak ajánlott lépés a biztonság érdekében, hanem kötelező is. Amennyiben Ön rendelkezik ilyen gázkészülékkel, úgy forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a karbantartással egy időben elvégezhető az ellenőrzés is.

Gázkészülék ellenőrzés Gázkészülék ellenőrzés

Gázkészülék ellenőrzés

A gázkészülékeket mindannyiunk biztonsága érdekében időnként ellenőrizni szükséges. Így kerülhetjük el ugyanis azt, hogy akár életvédelmi, akár balesetveszély szempontokból készülékeink biztonságosak maradjanak és a későbbiekben is megbízhatóan képesek legyenek eleget tenni a rájuk bízott feladatnak. A gázkészülékeket a legcélszerűbb akkor ellenőriztetni, amikor az évenként ütemezett karbantartási feladatokat amúgy is elvégezzük ezeken.

Amennyiben Ön rendelkezik vezetékes gázzal szerelt készülékkel, úgy ne feledje el annak ellenőrzését időben megrendelni. Fűtő berendezések esetében erre a legaktuálisabb időszak a fűtési szezont megelőző évszak, de legkésőbb annak kezdete előtt 1-2 hónappal érdemes azt elvégeztetni. Amennyiben további kérdései vannak a gázkészülékek ellenőrzésével kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szakképzett és felkészült munkatársaink pontos felvilágosítást fognak adni Önnek. Ehhez tárcsázza a {phone} telefonszámot, vagy ajánlatkérés menüpontunk alatt található űrlapunk kitöltésével üzenjen nekünk!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék ellenőrzés-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza