Kondenzációs gázkazánok

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Kondenzációs gázkazánok

A kondenzációs gázkazánok rendkívül energiatakarékos és költséghatékony megoldást kínálnak a fűtésre, kombinált készülékek esetében pedig a melegvíz ellátásra is. Amennyiben az Önnek megfelelő kazánt szeretné kiválasztani, úgy hívjon minket!

Kondenzációs gázkazánok Kondenzációs gázkazánok

Kondenzációs gázkazánok

A kondenzációs gázkazánok egyik fő ismérve az, hogy kondenzációs folyamat által sokkal kevesebb káros anyagot bocsátanak ki, mint korábbi, turbós társaik. Bár a turbós kazánok is zárt égésterűek, emiatt életvédelmi szempontból megállnák a helyüket, azonban kifejezetten magas a károsanyag kibocsátási értékük, így az érvényben lévő környezetvédelmi előírásoknak már egyáltalán nem felelnek meg, ennek értelmében újonnan már nem telepíthetők ilyen típusú készülékek.

Szerencsére azonban a kötelezvénynek van jó oldala, hiszen amellett, hogy nagy lépéseket teszünk a környezet megóvásának érdekében, a fűtés is jóval gazdaságosabb formában kivitelezhető ezekkel a kondenzációs gázkazánokkal, mivel névleges teljesítményük közelíti a 110%-ot, ennek értelmében rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak a fűtésre.  Amennyiben Ön kondenzációs gázkazánt szeretne beszereltetni, vagy a fűtését korszerűsítené, fontos tudnia, hogy ilyen készüléket csak hivatalos szakember szerelhet be. Ugyanakkor a készülék kiválasztása is hozzáértést igényel, így azt javasoljuk, hogy már ezzel kapcsolatban is kérje szakember segítségét. Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk a helyszíni felmérés, melynek alkalmával nem csak a megfelelő készülék kiválasztásában lehetünk segítségére, de személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek. Hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon, hogy mielőbb a segítségére lehessünk!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Kondenzációs gázkazánok-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza