Gázkészülék szerelő

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelőink egész Pest megyében vállalják a teljeskörű munkálatokat, márkától és típustól függetlenül, minden gázkészüléken. 0-24-ben fogadjuk hívását. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, garanciálisan dolgozunk, 20 év tapasztalattal.

Gázkészülék szerelő Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Cégünk profi gázkészülék szerelői több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak a ma Magyarországon megtalálható valamennyi márka gázkészülékeivel, ennek köszönhetően márkától, illetve típustól függetlenül vállalják gázkészülékek teljeskörű munkálatait. Legyen az gáztűzhely, konvektor, álló vagy fali kazán, átfolyós vízmelegítő vagy bármilyen más gázkészülék, szerelőink vállalják ezek javítását, karbantartását, beépítését és cseréjét is egyaránt. Budapest összes kerületében, azonkívül pedig Pest megye minden településén ugyanúgy számíthat rájuk a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Amennyibe profi és megbízható szakembert keres, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakembereink fogadják hívását 0-24-ben és amennyiben szükséges, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre. Ugyanakkor, írhat is nekünk az zachareszku78@gmail.com címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva is felveheti velünk a kapcsolatot. Ez utóbbi esetekben igyekszünk mindig a lehető legrövidebb időn belül reagálni megkeresésére. Gázkészülék szerelőink minden előírásnak megfelelően regisztrálva vannak és rendelkeznek minden engedéllyel, mely ahhoz kell, hogy biztonságosan és hivatalosan dolgozhassanak.

Munkatársaink minden rájuk bízott feladatot precízen, megbízhatóan és biztonságosan végeznek el, rövid határidővel. Továbbá, munkájukra mindig garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Mindezeken felül pedig, javítási és karbantartási munkálatoknál csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak. Készülék csere és beépítés esetén pedig ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek, hogy felmérhessék az épület adottságait és ügyeleink igényeit, hogy ezáltal könnyebben ajánlhassanak megfelelő készüléket, ami ár/érték arányban és teljesítményben is megfelelhet az Ön igényeinek.

Ezt követően pedig, egy Önnek is alkalmas időpontban megkezdik a munkálatokat. Amennyiben többet szeretne tudni szolgáltatásainkról és árainkról, abban az esetben is érdeklődjön telefonon vagy írásban és mi igyekszünk a lehető legpontosabb árajánlatot mondani. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, az év bármely napján és gázkészülék szerelőink mindenben örömmel segítenek Önnek. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerelőink teljeskörű munkálatot vállalnak minden készüléken, egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza