Gázkészülék felújítás

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék felújítás

A gázkészülékek felújítása, mely tulajdonképpen egy magasabb szintű karbantartás, minden évben meg kell, hogy történjen. Kérje egyedi ajánlatunkat, hogy az Ön gázkészüléke is megbízható és biztonságos legyen a következő idényben is!

Gázkészülék felújítás Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás

A gázkészülékek felújítása nem új keletű dolog, hiszen az évenkénti karbantartó munkálatok gondoskodnak arról, hogy a következő szezonban is megbízhatóan üzemeljen a készülékünk. Erre a felújító beavatkozásra minden évben sort kell keríteni ennek érdekében, hiszen nem csak a készülék megbízható működését biztosítjuk ezzel, hanem azt is, hogy annak működése nem rejt majd magában semmilyen életvédelmi kockázatot.

Az ütemezett felújítás alkalmával a karbantartás elvégzése mellett az alkatrészes szükséges felülvizsgálatát és esetleges cseréjét is elvégezzük, ezzel újabb időt adva a készüléknek, amit az meg fog hálálni. Amennyiben nem történik meg a felújítás, úgy annak garancia megvonás is lehet az eredménye, ráadásul nem lesz biztonságos a használata. Kérjük minden évben kellő időben kerítsen sort a felújító munkálatok elvégzésére, melyre egyedi ajánlatunkat is kérheti a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék felújítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza