Gázkészülék tisztítás

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék tisztítás

A gázkészülékek tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a berendezés hosszú távon megőrizze üzembiztos működését, ráadásul biztonsági és életvédelmi okok miatt is indokolt ennek rendszeres elvégzése. hívjon minket időben és rendelje meg mielőbb!

Gázkészülék tisztítás Gázkészülék tisztítás

Gázkészülék tisztítás

Lehet egy gázkészülék akármilyen jó és modern, attól minden esetben rendszeres tisztításra szorul, hiszen csak így őrzi meg a megbízhatóságát. Egy ilyen tisztítás évente elegendő lehet, melynek alkalmával a gázkészüléket tisztító karbantartásnak vetjük alá, ami garantálhatja a számunkra, hogy a berendezés a továbbiakban is megfelel majd az életvédelmi előírásoknak. Amennyiben az ütemezett tisztításra nem kerül sor, úgy a készülék meghibásodhat, ami még kellemetlenebb, akár baleset veszélyessé válhat. 

Amennyiben Ön rendelkezik gázkészülékkel, melyet fűtésre is használ, úgy legkésőbb a fűtési szezon előtt 1-2 hónappal javasoljuk elvégezni a tisztító karbantartási munkálatokat, így nem esünk bele abba a csapdába, hogy egy esetlegesen hamarabb beköszöntött hideg miatt tisztítás nélkül kényszerülünk beindítani. Rendelje meg időben a tisztítást, készüljön fel felelősen! Hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk egyedi ajánlatot és kellő felvilágosítást ad Önnek.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék tisztítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza