Gázkészülék tisztítás

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék tisztítás

Gázkészülék tisztítását vállaljuk márkától és típustól függetlenül. Szakembereink egész Pest megyében vállalják a munkálatokat több, mint 20 év tapasztalattal. Garanciát vállalva, kedvező áron dolgozunk, rövid határidővel. Részletek az oldalon.

Gázkészülék tisztítás Gázkészülék tisztítás

Gázkészülék tisztítás

A gázkészülék tisztítása nagyon fontos feladat és célszerű a karbantartással egybekötni, amit szakembereink meg is szoktak tenni, hiszen minden gázkészülék tisztítás része a gázkészülék karbantartásnak. Szakembereink több, mint 20 év tapasztalatának és naprakész tudásának köszönhetően, amivel minden itthon megtalálható és üzembe helyezhető gázkészülékkel kapcsolatban rendelkeznek, márkától, illetve típustól függetlenül vállalják a munkálatokat Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt. Ha eljött az éves karbantartás és gázkészülék tisztításának ideje, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Szakembereink örömmel fogadják hívását a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon a nap 24 órájában, az év minden napján és ezt követően, akár már egy órán belül eltudnak indulni a helyszínre. Mindazonáltal örömmel fogadjuk megkeresését az zachareszku78@gmail.com címünkön is, illetve az „Ajánlatkérés” gombra kattintva is írhat nekünk és ezen esetekben mi igyekszünk Önnel a lehető legrövidebb időn belül elvenni a kapcsolatot. Szakembereink minden gázkészülék tisztítását alaposan, precízen és megbízhatóan végeznek, rövid határidővel.

Minden karbantartás során alaposan átnézik a készüléket és annak alkatrészeit, majd megtisztítják azokat. Ezt követően kiszűrik az esetleges meghibásodásokat és ellenőrzik a készüléket működés közben. Amennyiben mindent rendben találtak, átengedik további használatra. Gáz- és fűtésszerelőink mindig garanciát vállalnak munkájukra, mindezek mellett pedig számlát adnak. Ne halogassa a gázkészülék tisztítását, előzze meg a meghibásodást velünk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülék tisztítását vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza