Gázkészülék szerviz

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szervizünk szakemberei márkától és típustól függetlenül vállalják gázkészülék javítását, karbantartását. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, 20 év tapasztalattal dolgoznak szerelőink 0-24-ben, garanciát vállalva munkájukra.

Gázkészülék szerviz Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Márkafüggetlen gázkészülék szervizünk profi gáz- és fűtésszerelői több, mint 20 év tapasztalatával és naprakész tudásukkal vállalják minden gázkészülék típus (álló vagy fal kazán, átfolyós vízmelegítő, gáztűzhely, konvektor stb) javítását, karbantartását egyaránt. Cégünk profi szerelői Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt vállalják a munkálatokat, melyeket csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan végeznek szakembereink. Bármekkora is gázkészüléke meghibásodásának mértéke, hívjon minket habozás nélkül a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását a nap 24 órájában, az év minden napján és amennyiben igény van rá, hívását követően, akár már egy órán belül el tud indulni kollégáink egyike a helyszínre. Amennyiben karbantartást szeretne gázkészülékére, abban az esetben írhat is nekünk az zachareszku78@gmail.com címünkre vagy az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és ezen esetekben igyekszünk Önnel a lehető legrövidebb időn belül felvenni a kapcsolatot. Munkatársaink körültekintően dolgoznak, figyelve ügyfeleink igényeire.

Mindezeken felül pedig, munkájukra természetesen garanciát vállalnak, azonfelül pedig számlát adnak. Gázkészülék gyorsszervizünk azért jött létre, hogy Önnek ne kelljen napokig szerelőre várnia, ha elromlik a gázkészüléke vagy eljött az éves karbantartás ideje. Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt oldjuk meg ügyfeleink gázkészülékének problémáját. Bízza ránk készüléke javítását, karbantartását és garantáltan a legjobb kezekben lesz kazánja, vízmelegítője, konvektora vagy gáztűzhelye. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését egész évben.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék szervizünk szakemberei minden gázkészülék teljeskörű munkálatait vállalják egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza