Gázkészülék szerviz

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék szerviz

A gázkészülékek szervizelése ritkán halogatható feladat, hiszen egy használaton kívüli készülék ritkán igényel azonnali beavatkozást, amelyik pedig üzemben van, azért teszi, mert szükség van szolgálataira. Nem akar napokat várni? Hívjon minket!

Gázkészülék szerviz Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Egy gázkészülék meghibásodása semmiképp nem jó hír, az ember mielőbb szeretné megjavíttatni a készüléket. Érdemes tudni azonban, hogy vezetékes gázzal szerelt gázkészüléket csak hivatalos minősítéssel rendelkező szerelő szervizelhet, ellenkező esetben a legkisebb problémánk az lesz, hogy garanciavesztés érintheti a készüléket. Ami ettől sokkal nagyobb kockázat, az a balesetveszély, melynek családunkat és környezetünket is kitesszük, amennyiben nem ilyen szakembert hívunk segítségül.

Amennyiben Ön azonnali és szakszerű megoldást keres, úgy forduljon hozzánk bizalommal,  hiszen a bejelentéstől számított lehető legrövidebb időn belül felkeressük Önt otthonában, hogy mielőbb elhárítsuk a hibát. Mindezt magasan képzett és tapasztalt munkatársak közreműködésével tesszük, minden esetben garanciális javítást elvégezve. A garanciális feltételeinkről ügyfélszolgálatunkon kaphat bővebb felvilágosítást, ahol bejelentését is megteheti. Ehhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot, várjuk megkeresését!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerviz-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza