Gázkészülékek

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülékek

Gázkészülékek teljeskörű munkálatait vállaljuk Pest megyében, márkától és típustól függetlenül. 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, garanciát vállalva dolgozunk. 0-24-ben fogadjuk hívását és akár azonnal kiszállunk.

Gázkészülékek Gázkészülékek

Gázkészülékek

Cégünk tapasztalt munkatársak bevonásával vállalja gázkészülékek teljes körű ellátását. Szolgáltatásaink között ellátjuk gázkazánját, konvektorait, cirkóját, gázbojlerét, emellett gáztűzhelyeket és a vízmelegítőket érintő munkálatokat is vállaljuk és ezek cseréjét, telepítését, de akár javítási munkálatait is ránk bízhatja. Cégünk kedvező áron vállalja gázkészülékek telepítését, bekötését, valamint a karbantartási munkálatok ütemezett ellátását. Profi gáz- és fűtésszerelőink több, mint 20 év tapasztalatával és naprakész tudással bírnak a ma Magyarországon megtalálható valamennyi márka gázkészülékeivel kapcsoltban, ennek köszönhetően minden gázkészülékekkel való munkálatot márkától függetlenül tudnak vállalni.

Bármivel kapcsolatban is merült fel kérdése vagy problémája, esetleg meghibásodott a készüléke vagy új készülék beszerzése előtt áll, szeretné lecserélni a régit, vagy csak eljött az éves karbantartás ideje, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon a gyorsabb ügyintézés érdekben. Mindazonáltal, írhat is nekünk az „Ajánlatkérés” gombra kattintva vagy az zachareszku78@gmail.com címünkre és ezen esetekben igyekszünk Önnel a lehető leghamarabb felvenni a kapcsolatot. Szakembereink hívását 0-24-ben, az év minden napján örömmel fogadják és ezt követően, akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre.

Szakembereink a gázkészülékekkel való munkálatokat mindig rövid határidővel, precízen, megbízhatóan és biztonságosan végezik, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező, egyedi, személyre szabott áron. Készülék csere vagy beépítés esetén pedig ingyenes helyszíni felméréssel kezdenek, ahol személyesen beszélhetnek át mindent szakembereinkkel és az árajánlatot is ott állítják össze. Szerelőink munkájukra garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy mielőbb segíthessünk Önnek a gázkészülékével kapcsolatos munkálatokban. Pest megye minden településén egyaránt állunk rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a 06 (70) 678 17 57 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázkészülékek teljeskörű munkálatait vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza