Gázkészülék szerviz Budapest

  1. Gázkészülék szerelő
  2. Gázkészülék szerviz Budapest

Amennyiben Önnek meghibásodott a gázkészüléke, úgy mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot. Terheltségünktől függően akár azonnal ellátjuk készülékét. Szervizszolgáltatásainkat kedvező áron, garanciával látjuk el Budapesten és környékén.

Gázkészülék szerviz Budapest Gázkészülék szerviz Budapest

Gázkészülék szerviz Budapest

Ha egy gázkészülék tönkremegy, akkor feltétlenül olyan szakemberhez kell fordulni, aki ezen készülékek szervizelésében is jártas. Munkatársaink nagy szakmai háttérrel és több éves rutinnal rendelkeznek a gázkészülékek javításában. Munkálataink során szigorúan betartjuk a biztonsági előírásokat, minden alkalommal törekszünk arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgálatainkkal.

Szolgáltatásainkat Budapest összes kerületében kedvező áron és garanciálisan végezzük el. Amennyiben Önnek gázkazánja, gáztűzhelye, gázbojlere, vagy más egyéb gázkészüléke meghibásodott, úgy értesítsen minket telefonon a gyors kiérkezés érdekében. Amennyiben a gázkészülék nem javítható, kedvező ajánlatot adunk a készüléke cseréjére, melyet készülék biztosításával együtt kedvező áron és garanciával biztosítunk. Az újabb típusú gázcirkók és gázkazánok beszerelése előtt vizsgálatot szükséges végezni, hogy a meglévő aktív fűtésrendszer alkalmas-e azok kiszolgálására. Szolgáltatásaink keretin belül erre is lehetőség van, a kémények felülvizsgálatát és korszerűsítését is vállaljuk. Hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon és kérje egyedi ajánlatunkat a szervizelésre!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 238 57 20 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 238 57 20

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerviz Budapest-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza